Wat wij doen

Wij begrijpen dat elke nieuwe aanvraag een kans is om iets te creëren dat zowel buitengewoon als uniek is. En dit binnen een ontwerp dat effectief, praktisch en slim is. Of het nu gaat om een opvallend nieuwbouwwoning, een prachtig gerestaureerd historisch pand of een enkele ruimte. 

 

Een team op maat zal zich voor elk project inzetten om elke fase binnen een zorgvuldig programma te beheren. Design is de sleutel, maar de voltooiing van elk project op tijd en binnen het budget is net zo belangrijk voor ons werk.

 

Onze klanten kunnen een ontwerp op maat verwachten dat specifiek voor elk project wordt ontwikkeld. Met "uw visie, ons ontwerp" bedoelen we dat onze klanten kunnen verwachten dat Jeroen Siemens Architecten hun ideeën en visie omarmt bij het ontwerpen van hun nieuwe woning. Wij zijn erbij vanaf het ontwerp, het uitvoeren en de oplevering. 

 

Uw visie, gecombineerd met onze creativiteit en expertise, levert uitzonderlijke resultaten op.

 

Jeroen Siemens Architecten zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van duurzame woningen. Uw eigen huis laten bouwen samen met onze architecten zal goed in de omgeving staan waar zowel exterieur als interieur zorgvuldig zijn ontworpen. 

 

Naast het laten bouwen van een nieuw huis, renoveren wij ook (historische) woningen en gebouwen, ontwerpen en bouwen we graag uw nieuwe villa en kunt u bij ons ook terecht wanneer u slechts enkele ruimtes wilt (her)ontwerpen. Onze architecten staan voor u klaar.

 

Evabloem_JeroenSiemensArchitecten_Hassel

© 2020 JeroenSiemens Architecten

JeroenSiemens Architecten

bezoekadres:

Spaarne 3A

2011 CC Haarlem

jeroen@jeroensiemens.com

+311(0)623241778

werkgebied

Haarlem

Amsterdam

Almere

Hoofddorp

Heemstede

Aerdenhout

Bloemendaal

bedrijfsverzekering: AON beroepsaans[rakelijkheidsverzekering

kvk nummer: 59981415

architectenregister: 1.150601.002

BTW nummer: NL1881591010B01

Jeroen Siemens
Architecten