Kosten renovatie

Renovatie woning

Wanneer je besluit je huis te laten renoveren, komen er allerlei vragen naar boven. Wie laten we ons huis renoveren? Welke gedeeltes laten we renoveren? Wat zijn de kosten voor de gehele renovatie? 

 

Kosten huis laten renoveren door Jeroen Siemens 

Op onze website staan nergens prijzen. Waarom? Elk huis, elke smaak en elke wens is anders. Als je op andere websites prijzen vindt, dan is de kans ontzettend groot dat de werkelijke prijs daar flink van zal afwijken. Wij vinden het belangrijk om te zien wat er gerenoveerd moet worden, wie jullie zijn en wat jullie woonwensen zijn.

 

Begeleiding van ontwerp tot realisatie 

Wij helpen bij het ontwerpen van de te renoveren gedeeltes (of de hele woning) en zorgen dat de renovatie gerealiseerd wordt. Het maakt voor ons niet uit of er één ruimte gerenoveerd moet worden, of meerdere ruimtes. In alle gevallen zullen wij ervoor zorgen dat alle ruimtes op elkaar afgestemd zijn.

Wij willen onze woning laten renoveren

Belangrijk bij het kiezen van een architect voor het renoveren van een woning, is dat de smaak van de architect aanpast bij jullie woonwensen. Om deze reden komen wij altijd langs om kennis te maken met een vrijblijvend gesprek.

© 2020 JeroenSiemens Architecten

JeroenSiemens Architecten

bezoekadres:

Spaarne 3A

2011 CC Haarlem

jeroen@jeroensiemens.com

+311(0)623241778

werkgebied

Haarlem

Amsterdam

Almere

Hoofddorp

Heemstede

Aerdenhout

Bloemendaal

bedrijfsverzekering: AON beroepsaans[rakelijkheidsverzekering

kvk nummer: 59981415

architectenregister: 1.150601.002

BTW nummer: NL1881591010B01

Jeroen Siemens
Architecten