Uw eigen huis laten bouwen


Een mooi, vrijstaand huis laten bouwen is eindelijk mogelijkheid geworden. Wij begrijpen dat er veel vragen naar boven komen bij deze beslissing. Wij nemen nemen u graag mee van het begin van het project tot het afronden van het project. Zo bent u bij elke stap en bent u op de hoogte van wat er gebeurd bij het bouwen van uw droomhuis.

Uw nieuwe woning op maat


Een nieuwe woning die voldoet aan al uw wensen en past bij uw stijl. Dit ook op een locatie waar u graag zou willen wonen. Concessies zijn niet nodig wanneer u ons een schetsontwerp laat maken en de mogelijkheden zichtbaar worden. Wij adviseren u graag over ontwerp en inrichting, zodat alle ruimtes het beste tot zijn recht komen.

Welke mogelijkheden bij het laten bouwen van uw eigen huis? 

 

Wanneer u kiest om uw huis helemaal zelf te laten bouwen, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij laten wij dit graag aan u zien. Of u nou veel glas wilt gebruiken of houtaccenten wilt, het is allemaal mogelijk. 

 

De luxe van de woning bepaalt u zelf. Of u kiest voor eenvoudige materialen of een luxere afwerking. Wilt u een basisontwerp of gaat u liever voor een uniek design? Neem contact met ons op en kom erachter wat de beste opties zijn voor uw woning.

 

Hoe gaat een huis laten bouwen in zijn werk?
 

1. Een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bekijken

2. Een advance fase om de kaders en mogelijkheden te onderzoeken

3. Offerte

4. Schetsontwerp

5. Voorontwerp

6. Definitief ontwerp en aanvraag bouwvergunning

7. Technisch ontwerp en selectie aannemers

8. Bouwvoorbereiding en bouwbegeleiding

9. Oplevering

Jeroen Siemens

Architecten

Bezoekadres

Spaarne 3A

2011 CC Haarlem

tel: +31(0)623241778

Werkgebied

Haarlem

Amsterdam

Almere

Zandvoort

Bloemendaal

Heemstede

  • Instagram
Jeroen Siemens
Architecten