Architect

Je wilt je eigen huis laten bouwen. Jouw visie met jouw persoonlijkheid, samengekomen in één ontwerp. De keuze om je eigen huis te laten bouwen is niet over één nacht ijs gebeurd. Het is een weloverwogen keuze en daarom is het ook belangrijk dat je je omringt met de juiste mensen om je heen die je kunnen helpen en begeleiden tijdens dit proces.

 

Een bouwproject voor een nieuw huis begint met een professioneel ontwerp van Jeroen Siemens Architecten. Wij werken samen met aannemers om samen jouw woning te gaan realiseren. Samen met jouw architect bekijk je je wensen en budget en wordt er een schetsontwerp gemaakt.

 

Na het schetsontwerp wordt het voorontwerp gemaakt en tot slot het definitieve ontwerp. Wanneer dit definitieve ontwerp goedgekeurd is, wordt de bouwvergunning aangevraagd. Na goedkeuring wordt het technische ontwerp gemaakt en selecteren we de aannemers.

 

Als architect zijn we bij elke stap aanwezig en zo ook bij de bouwvoorbereiding en bouwbegeleiding. Tot slot vindt de bouw en oplevering plaats en dan staat hij daar. Jouw droomhuis.

Met een architect je huis bouwen

Het voordeel van Jeroen Siemens Architecten is dat naast het ontwerpen van de buitenkant van het huis, wij ook het hele interieur ontwerpen. Wij vinden het essentieel dat interieur en exterieur één met elkaar zijn.

 

Wij geven je de garantie dat je na oplevering een fantastische en bijzondere woning hebt. Die duurzaam is en inspirerend. Waar je heerlijk kunt ontspannen en buiten kunt leven en je helemaal op je gemak voelt. Die het beste in jou en je familie naar boven haalt.

 

Jouw droomhuis realiseren was nog nooit zo dichtbij. Laat je verrassen door de mogelijkheden om jouw huis te laten bouwen. Of het nou een eigentijdse vrijstaande woning moet worden, een boerderij of een herenhuis.

 

Hoe gaat een huis bouwen met een architect in zijn werk?
 

Een globaal stappenplan die wij doorlopen bij de aanvraag en realisatie voor een nieuwbouw woning is als volgt:

 

1. Een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bekijken

2. Een advanced fase om de kaders en mogelijkheden te onderzoeken

3. Offerte

4. Schetsontwerp

5. Voorontwerp

6. Definitief ontwerp en aanvraag bouwvergunning

7. Technisch ontwerp en selectie aannemers

8. Bouwvoorbereiding, bouwbegeleiding en bouwoplevering

© 2020 JeroenSiemens Architecten

JeroenSiemens Architecten

bezoekadres:

Spaarne 3A

2011 CC Haarlem

jeroen@jeroensiemens.com

+311(0)623241778

werkgebied

Haarlem

Amsterdam

Almere

Hoofddorp

Heemstede

Aerdenhout

Bloemendaal

bedrijfsverzekering: AON beroepsaans[rakelijkheidsverzekering

kvk nummer: 59981415

architectenregister: 1.150601.002

BTW nummer: NL1881591010B01

Jeroen Siemens
Architecten